søndag 22. oktober 2017

Rosenkål

Ny vekst i kjøkkenhagen i år; roesnkål. Riktignok fikk vi bare én plante som utviklet seg tilstekkelig til å sette fine kålknuter. Men desto mer å glede seg over som tilbehør til finnbiffen. Og for ordens skylt; det er alts en ganske stor skje - og ikke en teskje som står i kasserollen.

1 kommentar:

 1. Kære Tove & Espen


  Jeg har siden jeg læste artiklen om jeres hus i Pengevirke fra Cultura bank i begyndelsen af året, gerne villet besøge jer og se det fantastiske i har bedrevet:

  At have strøm, tage dusj og vaske tøj i maskine uden via innovative løsninger og derved bo i et af norges mest miljøvenlige huse, som cultura journalisten skriver.

  Hurra!!!! Det er fremtiden. Jeg har selv bygget et hus i Danmark, med rocketstove, varmtvandsopvarmning via denne om vinteren, arbejdet med ler og hør.

  Vil gerne bygge et hus mere… Er vild med det.

  Hov hvem er jeg egentlig :-)


  Jeg hedder Tara og er jordemoder. Jeg har jobbet på føden i Gravdal af flere omgange og er her igen nu i ti dage frem til d.16.11.

  Hvis I er interesseret i at vise jeres vakre hus frem en dag inden jeg igen drager tilbage, kan jeg feks. torsdag eftermiddag efter dagvagt. Fredag har jeg fri hele dagen og lørdag eftermiddag igen efter dagvagt og søndag dag idet jeg jobber nat søndag?

  Håber at høre fra jer og at det er ok at jeg skriver?


  Venlige hilsner fra Tara Ravn

  SvarSlett